Helena fra Bachelor sætter nu for første gang selv ord på den aldersforskel, der er mellem hende og Kasper.

Da hun rejste til Caribien i jagten på kærligheden i 2022, havde hun faktisk overhovedet ikke regnet med, at der ville blive noget mellem hende og Kasper Skak. Der er nemlig ti års aldersforskel, og dét var hun sikker på, ville sætte en stopper for nogen former for spirende kærlighed.

Men det skulle vise sig, slet ikke at passe.

I programmet endte Kasper nemlig med at give sin sidste rose til Helena, og i dag er de to stadig kærester.

Læs også: Nu truer han Harry og Meghan

Nu sætte Helena for første gang selv ord på den aldersforskel der er mellem de to.

Det gør hun i et opslag på sin Instagram-profil.

“Jeg var nærmest 100% sikker på at Kasper og jeg slet ikke ville kigge hinandens veje, da jeg var på vej til optagelserne af Bachelor. Men der skulle ikke gå mange dage før Kasper tog første spadestik og inviterede mig på en date,” lyder det fra Helena, som fortsætter:

“Dagen i dag taler vi begge om, at vi nok aldrig havde stået hvor vi er i dag, hvis ikke det var for de omstændigheder, som var underlagt os, som nærmest tvang os til at lære hinanden at kende. Min Tinder nåede ikke +10 år, og jeg ved også at min alder ikke var eftertragtet i hans øjne. FOR PAPIRET FORTÆLLER AT VI ER VIDT FORSKELLIGE STEDER.”

Helena beskriver også, hvordan de to har opdaget, at de faktisk er præcis det samme sted i livet. Og så sætter hun også ord på, at hun faktisk selv var ret nervøs for, hvad omverdenen ville tænke om aldersforskellen. Men her fortæller Helena, at hun faktisk har mødt overraskende få kommentarer og spørgsmål til deres aldersforskel.

“I ser virkelig to ambassadører her, som er kæmpe fortaler for at lære hinanden at kende OGSÅ selvom der kan være nogle røde lamper, der lyser,” skriver Helena og hentyder til fordommen om aldersforskellen på ti år, som hun selv havde forud for Bachelor.

Herunder kan du se hele Helenas opslag: