Meghan Markle er uden tvivl et af verdens mest kendte navne, men det kommer måske som en overraskelse for mange, at dette ikke er prins Harrys kones rigtige navn.

Før Meghan mødte prins Harry, deltog hun i et interview i The Rachel Ray Show, hvor hun afslørede sit sande navn og chokerede værten. Dette skriver det britiske medie Express.

Da de talte om tv-serien Suits, nævnte værten Rachel Ray, at Meghans karakter i serien havde det samme navn som hende, nemlig Rachel.

“Karakterens navn er Rachel, hvilket er fantastisk,” sagde Rachel Ray, hvorefter Meghan overraskede hende med en afsløring.

“Vidste du, at mit rigtige fornavn er Rachel? Vidste du det?” spurgte Meghan Markle.

“Det anede jeg ikke,” svarede værten, og Meghan fortsatte:

“Så jeg blev født som Rachel Meghan Markle, men mine forældre -” men før hun kunne fortsætte, blev hun afbrudt af værten. Dette har skabt stor frustration hos tv-seerne, der var nysgerrige efter at få en forklaring på, hvorfor Meghan går under navnet Meghan og ikke Rachel.

“Meghan var lige ved at forklare, hvorfor hun er kendt som Meghan og ikke Rachel… ‘Mine forældre…’ men denne dominerende vært afbrød bare. Dårlige interviewfærdigheder,” kommenterede en seer, og en anden fulgte op:

“Jeg ville gerne høre historien om, hvorfor hendes forældre kaldte hende Meghan.”

Selvom Meghan Markle primært er kendt under dette navn, bærer hun stadig navnet Rachel. På hendes datters Lilibets fødselsattest er der således underskrevet Rachel Meghan Markle.

Du kan se det omtalte interview herunder: