Prins William kommer aldrig til at tilgive prins Harry. Sådan lyder det fra en royal ekspert.

Der kommer aldrig til at være en reel forsoning mellem prins William og prins Harry. Det er i hvert fald sådan det forholder sig, hvis man spørger en royal ekspert.

LÆS OGSÅ: Oscar-vindende skuespiller død

Tronarvigen ‘kan ganske enkelt ikke tilgive’ sin bror for at have fravalgt et liv som kongelig.

Sådan lyder det fra Kate Nicholl, der er forfatter til ‘The New Royals – Queen Elizabeth’s Legacy and the Future of the Crown’. Det sagde hun nemlig på ‘Dan Wootton Tonight’ torsdag.

“Han har altid troet, at Harry ville være ved hans side. Nu gør han det på egen hånd. Gudskelov, at han har Kate ved sin side,” lyder det fra forfatteren.

Før i tiden havde de to prinser et meget tæt forhold til hinanden, men det begyndte at falde fra hinanden allerede inden prins Harry valgte at blive gift med Meghan Markle.

I september 2017, da prins Harry antydede, at han ville fri til den kendte skuespillerinde, spurgte prins William efter sigende: ‘Hvorfor skynde sig sådan?’, hvilket fik prins Harry til at svare vredt: ‘Hvem fanden tror du, du er?’.

LÆS OGSÅ: ‘Riverdale’-skuespiller idømt fængsel på livstid

Prins Harry og hans amerikanskfødte kone forlod den britiske kongefamilie og de royale pligter i januar 2020, hvor de flyttede til Californien.