Marius Borg Høiby og det norske kongehus er endt i en uheldig situation.

Efter Marius Borg Høibys kæreste har poseret med en pose med hvidt pulver hånden under en bytur.

“Livet bliver cirka en milliard gange morsommere når man bare ikke giver en fuck.”

Mere eller mindre sådan lød det fra den norske influencer Sophie Elise, da hun var en tur i byen med Nora Haukland.

Det er dog ikke så meget teksten, men derimod kombinationen af det valgte billede, som nu har bragt det norske kongehus i noget af en kattepine.

For på billedet står Nora Haukland – der er kæreste med den norske kronprinsesse Mette-Marits søn – i baggrunden og viser frit frem, at hun har taget en pose med hvidt pulver med i byen.

Artiklen fortsætter under billedet…

Nu spekuleres der mest af alt i, hvorfor Nora Haukland og Sophie Elise har medbragt det mystiske hvide pulver til byturen – og ikke mindst: Hvad det hvide pulver er. 

Sagen har fået stor opmærksomhed i Norge, da Nora Haukland som bekendt ikke er hvem som helst.

Den tidligere Love Island-vinder har nemlig siden sidste år dannet par med 26-årige Marius Borg Høiby, der er søn af den norske kronprinsesse Mette-Marit.

Kronprinsessen har siden 2001 været gift med kronprins Haakon, og derfor har 26-årige Marius Borg Høiby ikke nogen titel.

Nora Hauklands stunt kommer blot få dage efter, at hun fortalte til Nettavisen, at parrets næste skridt vil være at flytte sammen.

Det nye instagram-opslag blev tidligere delt af en norsk kendis ved navn Mads Hansen. Hans opslag er sidenhen blevet slettet. Ifølge Mads Hansen blev det slettet, fordi det overtrådte Instagrams retningslinjer.

I kølvandet på billedet af det mystiske pulvet har både Nora Haukland, Sophie Elise og Marius Borg Høiby nu alle sat deres Instagram-profil til at være private.

Måske i håb om, at offentligheden ikke spotter samme stunt i fremtiden.

Indtil videre har det norske kongehus valgt at forblive tavse om situationen.