Skuespiller Megan Fox har haft brug for lidt forandring i sit liv, og har derfor valgt at lave om på sit udseende.

Den 36-årige skuespiller har i lang tid haft mørkt hår. Sådan forholder det sig dog ikke længere, da hun har ment, at det er tid til, at det skal have en ny farve.

LÆS OGSÅ: Katy Perry fortryder det i dag: Var en ‘stor fejltagelse’

For nylig har hun delt et billede på sin story på det sociale medie Instagram, hvor hun viser sine næsten 21 mio. følgere, at hun har fået sig en ny hårfarve og en helt ny frisure.

Billedet ser ud til at være taget i en trailer, hvilket kan tyde på, at hun er i færd med at optage til en ny film, da hun har sikret sig en rolle i filme ‘Subservience’.

Foto: Instagram

På billedet, hvor den kendte skuespiller kigger direkte ind i kameraet med et dybt blik, viser hun sine nye lokker frem – og det er ikke blot den nye farve, der har gjort, at det er tydeligt at se, at hun har gjort noget ved håret.

Megan Fox har nemlig også valgt at forsøge sig med pandehår, hvilket ikke er noget, som den kendte skuespiller har gjort sig særlig meget i før i tiden.

LÆS OGSÅ: Tidligere barnestjerne i vildt karriereskifte

I og med, at hun er i færd med at optage til filmen ‘Subservience’, kan det naturligvis ikke udelukkes, at det er dét, der har ført til, at hun har fået sig en ny frisure.