Katy Perry havde en unik mulighed, som hun valgte ikke at udnytte, hvilket hun fortryder den dag i dag.

Den dag i fortryder Katy Parry, at hun ikke takkede ja, da hun fik chancen for at arbejde sammen med Billie Eilish, der i dag er en af de største popstjerner i verden.

LÆS OGSÅ: Emily Ratajkowski beskylder medier for at ødelægge datingliv

Ikke nok med, at Perry blev tilbudt, at hun kunne arbejde sammen med Eilish, så var det hendes hitnummer ‘Ocean Eyes’, som hun kunne have været med på.

Hun besluttede sig for at sige nej, da hun mente, at det var et ‘kedeligt’ nummer.

I en video, der fredag er blevet delt af 102.7 KIIS FM på det sociale medie TikTok, kan man høre den 38-årige stjerne fortælle en række fans om, at hun have muligheden for at arbejde sammen med Eilish.

Perry fortæller, at hun modtog en e-mail fra en, der sagde: “Hey, tjek denne nye kunstner. Jeg vil virkelig gerne have, at vi arbejdede med hende, fordi hun arbejdede sammen med mig for Unsub [Records].”

@1027kiisfm #KatyPerry tells the story of first hearing #BillieEilish’s Ocean Eyes! 😱 #oceaneyes #oceaneyesbillieeilish #katyperryfan #losangeles ♬ original sound – 102.7 KIIS FM

Dengang var Eilish dog endnu ikke et kendt navn, som det er tilfældet i dag.

“Det var en sang, der hed ‘Ocean Eyes’, og det var bare en blond pige. Og jeg tænkte: ‘Meh, kedeligt’,” lyder det også fra hende.

Perry indrømmer derefter, at det var en “stor fejl – en kæmpe fejl”, da hun valgte at sige nej til det tilbud hun fik. Til sidst tilføjer hun: “Lad det ikke ramme internettet.”

LÆS OGSÅ: Drakes palæ har været udsat for indbrud

‘Ocean Eyes’ er endt med at blive en af de mest populære sange til dato, hvorfor der ikke er noget at sige til, at Perry fortryder, at hun ikke valgte at takke ja til tilbuddet.