Matt Damon valgte at sige nej til en rolle, hvilket han har fortrudt mange gange siden.

De fleste kendte skuespillere har en historie om en rolle, de valgte at sige nej til, som de efterfølgende har fortrudt, at de ikke valgte at tage imod.

LÆS OGSÅ: Rapper snupper verdensrekord fra Ed Sheeran

En sådan historie har Matt Damon også. Og der er en helt særlig årsag til, at han fortryder, at han besluttede sig for at sige nej til den rolle, han blev tilbudt.

Havde han sagt ja, havde han nemlig været markant rigere, end han er. Det skyldes, at han blev tilbudt en yderst attraktiv aftale, hvis han sagde ja til en rolle i den første ‘Avatar’-film.

Det talte han om allerede for første gang i 2019, hvor han fortalte, at instruktør James Cameron havde spurgt, om han havde interesse i at spille hovedrollen som Jake Sully, som endte med at gå til Sam Worthington.

I og med, at Matt Damon ikke virkede specielt interesseret, blev han tilbudt 10 procent af filmens overskud.

Hvis han havde accepteret denne rolle, havde det sikret ham en indtjening på 250 millioner dollars, hvilket svarer til omtrent 1,7 milliarder danske kroner.

“Jeg er gået glip af flere penge end nogen anden skuespiller,” lød det fra Matt Damon, der tilmed kunne have tjent flere penge hovedrolleindehaver i ‘Avatar: The Way of Water’.

LÆS OGSÅ: Tina Turners søn døde: Nu er dødsårsagen afsløret

Desuden er James Cameron blev spurgt ind til historien i forbindelse med ‘Avatar: The Way of Water’, hvor han bekræftede, at det er sandt.