Mariah Carey er blevet anklaget for at lyve som det verdenskendte julehit ‘All I Want For Christmas Is You’.

Tidligere på året blevet det afsløret, at Mariah Carey var blevet sagsøgt for intet mindre end 20 millioner dollars. Det svarer til omtrent 139 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Verdenskendt sanger død: Blev 65 år

Søgsmålet handler om påstået krænkelse af ophavsretten til det verdenskendte julehit ‘All I Want For Christmas Is You’, der får millioner af afspilninger hvert år.

Dengang var det sangskriver Andy Stone, der sagsøgte Mariah Carey og Walter Afansieff, der var med til at skrive sangen.

Årsagen til dette er, at Andy Stone påstår, at han skrev sangen i 1989, men aldrig gav sin tilladelse til, at sangen blev udgivet.

Nu er Mariah Carey igen kommet i problemer, da Walter Afansieff har påstået, at hun faktisk ikke har være med til at skrive sangen, hvilket hun selv har fortalt i mange år.

Det skriver den britiske avis Daily Mail.

Mariah Carey har flere gange fortalt, at hun skrev den populære julesang ved sit keyboard, da hun var en lille pige.

Ifølge Walter Afanasieff er det dog ikke sandt. Først og fremmest var han med til at skrive sangen, og for det andet, spiller hun slet ikke keyboard.

“Hun forstår ikke musik, og hun kender ikke nogen noder og musik-teori eller noget andet,” siger Walter Afansieff.

LÆS OGSÅ: The Rock kæmpede længe for rolle: Nu er den droppet

Han tilføjer også, at det er noget af en fortælling, hvis hun skulle havde skrevet en kompliceret sang på et basalt keyboard, mens hun blot var et barn.