Den verdenskendte sanger er gået bort i en alder af 65 år. Han døde på ‘fredfyldt vis’, lyder det.

Sangeren ‘Maxi Jazz’, der er bedst kendt for at have været forsanger i 90’er-bandet Faithless, er gået bort i en alder af 65 år.

LÆS OGSÅ: Harry og Meghan langer ud: Det er et PR-stunt

Det har bandet bekræftet i et opslag, der er blevet delt på det sociale medie Facebook.

“Vi er knuste over at høre, at ‘Maxi Jazz’ døde i nat. Han var en mand, der ændrede vores liv på så mange måder. Hav gav vores musik mening og et budskab,” lyder det ifølge Ekstra Bladet.

‘Maxi Jazz’, med det borgerlige navn Maxwell Fraser, døde på ‘fredfyldt vis, mens han sov’, lyder det fra Sister Bliss, der også var en del af bandet, i et opslag på Twitter.

Faithless var et stort band i 90’erne. Deres første album, ‘Reverence’, blev udgivet i 1996 og solgte i en million eksemplarer.

Det var et stort hit, hvorfor det gik platin eller guld i en stor del af Europa. Det var dog først i 1998, hvor de udgav deres album ‘Sunday 8PM’, at de for alvor fik cementeret deres stjernestatus.

Hele deres andet album var en stor succes, men det var især nummeret ‘God Is A DJ’, der blev et hit i hele verden.

I det opslag, der er blevet delt af bandet, bliver Maxwell Fraser hyldet for at være et ‘elskværdigt menneske’, der tog sig tid til alle.

LÆS OGSÅ: Emily Ratajkowski raser

“Han var også et elskværdigt menneske med tid til alle og visdom, der var både dybtgående og tilgængelig. De har været en ære og – selvfølgelig – en fornøjelse at arbejde med ham,” skriver de.