Eminem kan vise sig at være den næste superstjerne, der kan bryste sig af at være indehaver af den prestigefyldte EGOT.

EGOT er en forkortelse, der bruges, når en person har vundet de fire største amerikanske priser inden for kreativ kunst. Det omfatter hhv. en Emmy, Grammy, Oscar og Tony.

LÆS OGSÅ: Tyrese Gibson skal betale stor sum i børnepenge

Det er ikke nemt at vinde en EGOT, da det kræver, at du finder en af hver af de fire priser. Derfor er det også kun ganske få, der rent faktisk har gjort det.

I alt er der 22 personer, der kan bryste sig af at være vindere af en EGOT. Det omfatter blandt andet Whoopi Goldberg, Audrey Hepburn, Barbra Streisand og John Legend.

Eminem er dog tæt på at blive den næste stjerne, der bliver en del af den eksklusive klub. Han mange nemlig kun en Tony, før han bliver en del af klubben. Det skriver Deadline.

Lørdag vandt han nemlig en Emmy for det show, han leverede i halvlegen ved dette års Super Bowl. Her optrådte han sammen med både Kendrick Lamar, Snoop Dog, Dr. Dre, Mary J. Blige og 50 Cent.

Ikke nok med det, så har han vundet intet mindre end 15 Grammyer i løbet af sin karriere. Og i 2003 vandt han en Oscar for sin sang ‘Lose Yourself’, der er med i filmen ‘8 Mile’, hvor han selv spiller hovedrollen.

Det er dog svært at se, at han skulle ende med at vinde en Tony, da det er en pris, der tildeles folk på teaterscenen og Broadway.

LÆS OGSÅ: Miley Cyrus raser mod far: Vil ikke tale med ham

Det er ikke just her, at den amerikanske rapper begår sig mest. Skulle det alligevel ende med, at han vinder en Tony, vil han være den første rapper, der bliver vinder af en EGOT.