Den amerikanske skuespiller har fået klar besked af en dommer. Ved en ret i USA er han nemlig blevet dømt til at betale børnepenge.

Til trods for, at det virker til, at det ikke er noget, han har den store lyst til, slipper Tyrese Gibson ikke for at betale en stor sum penge i børnepenge i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Miley Cyrus raser mod far: Vil ikke tale med ham

Den 43-årige skuespiller, som mange kender fra ‘Fast & Furious’-filmene, er nemlig blevet dømt til at betale ca. 75.000 kr. om måneden i børnepenge til Samantha Lee Gibosn, der er mor til hans barn.

Det fik han besked på for få dage siden, hvor en dommer forklarede ham, at han skal betale sine børnepenge. Det blev dog også gjort klart, at han ikke skal se det som en straf, men at han skal bruge sine penge på sit barn.

Desuden sagde dommeren, at Gibson ikke skulle tale grimt om barnets mor, ligesom det lød, at han blot skulle værdsætte, hvis ekskonen flyttede ind i et pænere hus, da det vil give barnet en bedre levestandard.

LÆS OGSÅ: Voldsomme detaljer om Anne Heches dødsulykke afsløret

Det er dog ikke alt, for han er nemlig blevet dømt til at betale børnepenge med tilbagevirkende kraft. Det vil sige, at han skal punge ud med intet mindre end 1,3 millioner kroner, da han ikke har betalt børnepenge siden september 2020.