Mandy Moore har delt en lykkelig nyhed på de sociale medier. Hun er nemlig blevet mor til en lille dreng.

I starten af juni kunne den 38-årige Mandy Moore dele en nyhed. Her kunne hun nemlig fortælle, at hun og manden, Taylor Goldsmith, skulle være forældre til endnu et barn.

LÆS OGSÅ: Matthew Perry afslører: Så meget kostede det at blive ædru

I samme ombæring forklarede hun også, at den lille guldklump ville komme til verden senere på året.

Og netop dette er, hvad der er sket. Mandy Moore har selv afsløret, at hun er blevet mor igen. Da det er en lille dreng, der er kommet til verden, kan hun nu kalde sig for mor til to små drenge.

Det har den kendte sangerinde afsløret i et opslag, hun har delt på det sociale medie Instagram.

“Ozzie er her! Oscar Bennett Goldsmith ankom lidt for sent, men med stor selvtillid (og en lettere/hurtigere levering end sin storebror, til stor glæde for hans forældre),” skriver hun i sit opslag.

“Ethvert ordsprog er sandt: vores hjerter er fordoblet i størrelse, og kærlighedens umiddelbarhed er forbløffende. Ord kan ikke beskrive ham, og vi er så taknemmelige for vores familie på fire.”

Parret blev forældre til deres første barn den 1. februar 2021. Her blev de nemlig beriget med sønnen Gus. Og nu kan Gus glæde sig over, at han er blevet storebror til Oscar.

LÆS OGSÅ: Nu er ‘Harry Potter’-stjernes dødsårsag afsløret

Som følge af, at hun er blevet mor, har Mandy Moore været nødt til at aflyse sine shows resten af dette år, hvilket naturligvis ikke var helt planlagt.