Både medier og fans har omtalt Madonnas udseende efter Grammy Awards. Nu har hun valgt at tage til genmæle.

Efter hendes optræden ved Grammy Awards, hvor Madonna skulle introducere kunstnerne Sam Smith og Kim Petras, har hun fået uønsket opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: John Cleese vender tilbage i ikonisk rolle

Både fans og medier har nemlig haft travlt med skriverierne om, at hendes udseende har forandret sig markant.

Nu har hun valgt at tage til genmæle, og har gjort det klart, at det ikke ville ‘knække hendes sjæl’.

“Endnu en gang er jeg fanget i skæret af alderisme og kvindehad, der gennemsyrer den verden, vi lever i,” skriver hun blandt andet i et opslag på de sociale medier.

Hun mener selv, at kritikken af hendes udseende er forårsaget af et samfundsproblem, hvor der bliver set ned på kvinder over 45 år, hvis de er ‘hårdtarbejdende, viljestærke og eventyrlystne’.

“Jeg har aldrig undskyldt for nogen af ​​de kreative valg, jeg har truffet, eller den måde, jeg ser ud eller klæder mig på, og jeg har ikke tænkt mig at begynde nu,” lyder det også.

Samtidig langer hun også ud efter medierne, som hun anklager for at have nedgjort hende, siden hun fik hul på sin karriere.

LÆS OGSÅ: Pamela Anderson på vej med nyt program

“Jeg er blevet nedgjort af medierne siden begyndelsen af ​​min karriere, men jeg forstår, at det hele er en test, og jeg er glad for at bane vej, så alle kvinder efter mig kan få det nemmere i de kommende år,” skriver hun.