‘Baywatch’-ikonet Pamela Anderson er på vej med et helt nyt program, som bliver noget helt andet, end hvad man normalt kender hende for.

Det er ikke mere end en uge siden, at Pamela Anderson valgte at lægge alle kort på bordet i en helt ny dokumentar på Netflix, der har fået titlen ‘Pamela, A Love Story’.

LÆS OGSÅ: John Cleese vender tilbage i ikonisk rolle

Hun er dog ikke færdig med at optræde på skærmen. Det har den 55-årige skuespiller, der primært er kendt for sin rolle i den ikoniske tv-serie ‘Baywatch’, selv afsløret.

Ifølge mediet The Hollywood Reporter har hun afsløret, at hun får sit helt eget madprogram, der kommer til at hedde ‘Pamela’s Cooking With Love’.

I det nye program vil hun samarbejde med en række kendte kokke om at lave plantebaserede menuer og måltider, som hun derefter vil invitere familie og venner til at spise med hende.

Det er ikke uden grund, at det netop er plantebaseret kost, der kommer til at være i fokus i programmet.

For et par år siden afslørede Anderson nemlig, at hun selv har haft en vegansk livsstil gennem de sidste 30 år, hvorfor det er helt naturligt, at programmet vil fokusere på plantebaseret kost.

LÆS OGSÅ: Instruktør raser mod ny Michael Jackson-film

I dag bor hun på Vancouver Island, hvor hun er vokset op, og det bliver også her, hvor seerne bliver inviteret med indenfor.