Det er ikke nogen hemmelighed, at Madonna er en kvinde, der er kendt for at sige tingene, som det er. Og det har hun endnu engang bevist.

Den 64-årige popstjerne har for nylig delt en video på YouTube. I denne video svarer hun på intet mindre end 50 spørgsmål, som er blevet indsendt af hendes fans. Det skriver B.T.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller død: Har 135 roller på CV’et

Karakteren af disse spørgsmål er meget forskellige. Alligevel formår Madonna dog at svare meget bramfrit på op til flere af dem.

Blandt andet er hun blevet spurgt om, hvorvidt der er en beslutning i hendes liv, som hun mener, der ikke ligefrem var den svareste. Her var hun hurtig til at komme med et meget kontant svar.

“At blive gift. Begge gange!” lyder det nemlig fra hende.

Madonna har været gift med Sean Penn fra 1985 til 1989, og med Guy Ritchie fra 2000 til 2008. Ingen af de to ægteskaber har dog åbenbart været gode nok til, at hun ikke fortryder dem.

Det er dog ikke det eneste spørgsmål, som hun formår at svare på, på rigtig ‘Madonna-manér’. På et tidspunkt bliver hun nemlig spurgt om, hvad hendes nuværende ‘yndlingsbesættelse’ er.

“Sex!” lyder det hurtigt fra den 64-årige Queen of Pop.

Senere taler hun igen åbenbart om sit syn på sex. Her fortæller hun nemlig direkte, at det er med til at holde hende kørende.

LÆS OGSÅ: ‘Game of Thrones’-stjerne er blevet gift

Senere nævner hun ligeledes, at sex er med til at holde hende kørende.