Den kendte skuespiller nåede i løbet af sin karriere at indtage intet mindre end 135 roller, hvoraf en stor del af dem har været i tv-serier.

Den amerikanske skuespiller Richard Roat er afgået ved døden. Det har hans familie bekræftet over for mediet Deadline.

LÆS OGSÅ: Leonardo DiCaprio er blevet single

Det er ikke blevet oplyst, hvad han er døde af, men familien har dog afsløret, at han ikke døde for nylig. Han gik nemlig blot den 5. august i en alder af 89 år.

Richard Roat nåede at spille med i en lang række tv-serier i løbet af sin karriere. Selvom navnet måske ikke siger dig det store, er der en god chance for, at du er stødt på ham før.

I løbet af sin karriere nåede han ifølge IMDB at indtage intet mindre end 135 roller. Blandt disse finder man roller i flere store serier, hvorfor du sandsynligvis har set ham på et eller andet tidspunkt.

Blandt de mest kendte serier, som han har spillet en rolle i, finder du ‘Baywatch’, ‘Dollars’, ‘Seinfeld’, ‘Horton-sagaen’, ‘Dallas’, ‘Cold Case’, ’24 Timer’ samt et hav af andre serier.’

Der er dog ikke tale om store roller. I de fleste af de disse serier har han nemlig kun været med i et enkelt afsnit, hvorfor det primært er mindre roller, som Richard Roat indtog.

LÆS OGSÅ: Boet efter Michael Jackson stopper salg af stjålne ejendele

Richard Roat efterlader sig sin hustru Kathy, som han var gift med i mere end 40 år.