“Jeg er så ked af det” afslører tv-værten.

Under normale omstændigheder ville Line Baun Danielsen, kendt fra skærmen og ivrig frankofil, være på vej til Paris med en følelse af forventning og glæde.

Denne gang er rejsen dog præget af en tungere stemning, da en vandskade har ramt hendes elskede lejlighed i den franske hovedstad.

“Mit franske hjerte bløder. Min lejlighed i Paris har fået en alvorlig vandskade. Loftet, væggen, sengen, madrasser, dyner mm. er ødelagt,” delte hun med sine følgere på Instagram.

Familieplaner ødelagt

Tv-værten, der regelmæssigt søger mod Frankrig for at nyde landets rige kultur og kulinariske oplevelser, står nu overfor en uventet udfordring.

LÆS OGSÅ: DR-deltager afslører: Står bag royale vielsesringe

LÆS OGSÅ: Bevæget dronning Mary taler ud om den hårde situation: “Det er virkelig rørende”

Skaden har ikke kun lagt en dæmper på hendes påskeplaner med familien i Danmark, men indebærer også en omfattende renoveringsopgave.

“Jeg ved godt, det er ingenting ift. Ukraine og Gaza… Men jeg er så ked af det. Jeg havde glædet mig til påske med mine drenge og familie i Danmark – men jeg må nu rejse i morgen og finde en løsning,” skriver Baun Danielsen.

Vandskaden betyder, at Baun Danielsen nu skal navigere i en proces med reparationer og genopbygning af lejligheden, en opgave der kræver både tid og økonomisk investering.

“Tak til min franske veninde og min søde rengøringsdame, som hjælper. Nu venter en større renovering, som jeg lige nu ikke ved, hvordan jeg løser,” afslører hun.

Fans og følgere har udtrykt deres sympati og støtte til Baun Danielsen, som nu står over for opgaven med at bringe sin elskede lejlighed tilbage til sin tidligere glans.