Det var en overraskende afsløring som kom frem i det seneste afsnit af ‘Alene i Vildmarken’.

I det seneste afsnit af DR’s overlevelsesprogram blev der afsløret en helt anden side af den ældste deltager i dette års program.

Mette som er 54 år, er opvokset i Løkken og bor i Søborg med sin mand. Hun er uddannet guldsmed og har jaget i 15 år, de sidste ti år som buejæger. Hun har jagttegn til compoundbue og riffel og har sin egen jagt på Sjælland. Udover at jage, så fisker Mette også lejlighedsvist ved sit sommerhus.

Og det er netop som guldsmed, at hun har haft en helt særlig opgave.

Læs også: Rosa Kildahl rørt til tårer: Nu sætter hun ord på den store overraskelse

Det skriver HER & NU.

Foto: DR

Hun har i 27 år arbejdet som guldsmed og driver sin egen smykkeforretning og værksted i Gentofte.

Som smykkedesigner har Mette skabt ringe med et karakteristisk girafmønster, men hendes navn blev for alvor kendt, da prins Joachim i 2007 kontaktede hende for at bestille prinsesse Maries forlovelsesring.

“Joachim havde set en af mine annoncer i et magasin og ringede derefter til mig, fordi han var faldet for mit design,” fortalte en stolt Mette, som senere modtog endnu et opkald fra Joachim og Marie.

“De ønskede, at jeg skulle stå for deres vielsesringe, og det er jo et tilbud, man ikke afslår,” lyder det fra Mette, som naturligvis ikke afslører prisen på de royale vielsesringe.

Mette gjorde det samtidig klart, at selv royale kunder ikke modtager nogen særbehandling, når det kommer til prisen – de betaler fuld pris for hendes arbejde.