Den kendte skuespiller Leonardo DiCaprio er blevet single. Han har dannet par med Camila Morrone i fire år, men nu er det slut.

Den 47-årige Leonardo DiCaprio er igen ledig på markedet. Efter at have dannet par med Camila Morrone i de seneste fire år, er det celebre par nemlig gået hver til sit.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian sagsøgt af utilfreds kunde

Det skriver flere medier, herunder People og Page Six.

People har fra flere kilder fået bekræftet, at parret er gået hver til sit. De har dog ikke fået en årsag til, hvad der har ført til, at Morrone og DiCaprio ikke længere danner par.

Page Six har også forsøgt at få deres brud bekræftet, men hverken DiCapri eller Morrones repræsentant er vendt tilbage på deres anmodning om en kommentar.

Det vides ikke, hvornår parret er gået fra hinanden. Det er dog ved at være lang tid siden, at de sidst er blevet fotograferet sammen.

Sidste gang, at den 47-årige DiCaprio og den 25-årige Morrone blev fotograferet sammen, var nemlig i forbindelse fejringen af den 4. juli. Det vil sige, at det er mere end halvanden måned siden.

LÆS OGSÅ: Boet efter Michael Jackson stopper salg af stjålne ejendele

Her blev de fotograferet, mens de gik langs stranden i Malibu i Californien. Om de har dannet par frem til nu, eller om de er gået fra hinanden tidligere, vides derfor ikke.