Boet efter Michael Jackson har haft succes i det amerikanske retssystem, og har sat en stopper for salget af en række stjålne ejendele.

En stor juridisk sejr for boet efter Michael Jackson har sikret, at der er blevet sat en stopper for et potentielt salg af The King of Pops ejendele.

LÆS OGSÅ: Amber Heards søster raser mod tv-kanal

Boet hævder nemlig, at de er blevet sjålet fra stjernens hjem – og at det skulle være sket i dagene efter hans død.

Ifølge juridiske dokumenter, som TMZ har fået indblik i, udstedte en dommer et foreløbigt forbud, der forhindrer Jeffre Phillips i at sælge ejendele, som han angiveligt stjal fra Michael Jacksons bolig tilbage i 2009.

Efter sigende var Phillips forlovet med en af Michael Jacksons søskende på daværende tidspunkt, og udnyttede kaosset omkring hans død til at stjæle en række personlige og private ejendele fra hans palæ i Beverly Hills.

Boet hævde, at han opholdt sig i huset i ni dage, hvor han stjal sangerens iPhone, kørekort, receptpligtige pilleglas med piller indeni, håndskrevne noter og noget tøj.

Derudover er han også blevet beskyldt for at have stjålet den pyjamas, som Michael Jackson havde på i de sidste timer, inden han mistede livet i sit hus.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lopez raser over video

Ikke nok med det, så bliver det også hævdet, at Phillips også har stjålet et genoplivningsrør, der kan have været brugt på King of Pop.