Jennifer Lopez er rasende over en video, der stammer fra hende og Ben Afflecks bryllup. Den er nemlig blevet optaget og solgt uden brudeparrets tilladelse.

For lidt over en uge siden blev Jennifer Lopez og Ben Affleck gift. Deres storstilede bryllup blev afholdt på Ben Afflecks ejendom i Georgia.

LÆS OGSÅ: Ne-Yos ekskone slår fast: Kommer ikke til at ske

Kort tid efter deres bryllup blev afholdt, blev en video delt på nettet, hvor man kunne både se og høre Jennifer Lopez, der sang en sang til sin nye brudgom.

Efter videoen blev delt på nettet, blev der sagt gang i en række spekulationer. Blandt andet gik der rygter om, at der var tale om en form for marketingstunt fra parrets side. Det skriver UNILAD.

Videoen er blevet delt af flere medier, hvilket blandt andet omfatter TMZ. Det var dog først, da en fanside på Instagram delte den, at Jennifer Lopez valgte at melde ud.

“Den (videoe, red.) er optaget uden vores tilladelse. Færdig. Og hvem end, der gjorde det, udnyttede vores private stund,” skriver hun i en kommentar.

Hun fortæller også, at alle gæster blev bedt om at underskrive en kontrakt om, at de ikke måtte dele noget fra brylluppet.

LÆS OGSÅ: Kilder afslører: Den er på vej

“Vi havde bedt alle om ikke at dele noget fra brylluppet. Det er vores valg, hvad vi vil dele. Videoen er taget uden vores accept og solgt for penge,” skriver hun også.