Nu afslører hun nye detaljer om den populære TV 2-serie.

Søndag aften rullede Sommerdahl over skærmen med det første afsnit af sæson 5.

Og der er i den grad lagt op til en spændende sæson.

LÆS OGSÅ  Mette Frederiksen reagerer på dødsfald

“Der er gået et halvt år, siden politiet i Helsingør fangede fiskehandleren Otto og kystvagten Josefine med lasten fuld af narko. Dan Sommerdahl er dog overbevist om, at Josefine er uskyldig, men han kan ikke fortælle de andre på stationen hvorfor. Hvad kun Dan og Josefine ved, er, at Josefine tog med ombord på Ottos båd for at forhindre politiet i at opdage, at hun i virkeligheden var i færd med at smugle sin syriske familie til Sverige. Dan har samtidig mistet tilliden til sine gode venner Marianne og Flemming, fordi de gik bag om ryggen på ham og fik Josefine varetægtsfængslet,” skriver TV 2 om serien.

Laura Drasbæk er blot én af de mange kendte danske skuespillere, som har en rolle i serien. Hun spiller Marianne Sommerdahl.

Hun afslører nu nye detaljer overfor HER & NU.

Og man kan vidst roligt sige, at det er glædelige nyheder – hvis man altså er fan af serien.

For ikke nok med at det bliver afsløret, at der starter nye optagelser til den sjette sæson af serien allerede den 6. maj i år, så er der også (måske) en syvende sæson på vej.

LÆS OGSÅ  Cecilie Harder viser nyt vedhæng frem

“De har allerede pitchet syvende, eller begyndt at snakke om syvende (sæson, red.),” fortalte hun under pressemødet for Sommerdahl.

Du kan se Sommerdahl hver søndag på TV 2 Charlie og TV 2 Play kl. 20.40.