En kendt radiovært fandt en vittighed så morsom, at han endte med at lave i bukserne.

Radioværten kunne simpelthen ikke undgå at lave i bukserne, fordi han ikke kunne styre sit grineflip, efter at have hørt en sjov vittighed. Det skriver TMZ.

LÆS OGSÅ: Julia Fox afslører: Forhold med Kanye West har fået konsekvenser

CBS Sports Radio-vært Shaun Morash talte ironisk nok om, at Philly Phanatic lavede på andre folks bryst. Og pludselig endte det med, at han selv fik lavet i bukserne.

Morash var ved at falde ned fra sin stol, fordi han havde det så morsomt over vittigheden. Kort efter indrømmede han, at det faktisk var gået så galt, at han var endt med at lave i bukserne.

“Jeg har lige lavet i bukserne,” sagde Morash, hvorefter han tog sine høretelefoner af og skyndte sig ud på toilettet.

Det fik naturligvis de øvrige personer, der deltog i den pågældende udsendelse til at bryde ud i latter.

Da Morash et stykke tid efter vendte tilbage, sagde han, at han var nødt til at bruge ‘en masse toiletpapir’, hvilket han havde svært ved at sige, mens han kiggede på de andre.

Det værste var dog, at han mente, at det også var nødvendigt at vise, hvordan hans uheld så ud.

Damon Amendolara, der er vært for showet, sagde, at han var glad for, at Morash fandt vittigheden sjov, men at han var bekymret over, at hans kollega ikke kunne kontrollere sin afføring.

LÆS OGSÅ: Nu afslører Jennifer Lopez: Sådan fandt jeg sammen med Ben Afflick igen

“På den anden side er jeg virkelig bange for en fyr, der, hvis han griner rigtig højt, ikke kan kontrollere sin afføring. Det er som om nogen har dumpet en milkshake ned i hans bukser,” sagde han.