Nu fortæller kong Charles om sine følelser, da han fik beskeden om, at han har kræft.

Kong Charles, der for nyligt afslørede sin kræftdiagnose, viste styrke og varme under sit første offentlige optræden siden nyheden blev offentliggjort. Sammen med Dronning Camilla besøgte den 75-årige monark University College Hospital Macmillan Cancer Centre, hvor de mødte både specialister og patienter.

Det skriver HELLO!

LÆS OGSÅ  Prins Harry afvist af familien: Her er begrundelsen

Under besøget delte Kong Charles åbenhjertigt ud af sine personlige erfaringer med kræft, hvilket gjorde dybt indtryk på de tilstedeværende.

I samtaler med patienter røbede han, at nyheden om hans egen sygdom var “lidt af et chok”. Et af de rørende øjeblikke indtraf, da han holdt i hånden med kræftpatienter og lyttede til deres historier, hvor han med et smil svarede en kemopatient, der spurgte til hans tilstand: “Ikke så dårligt. Det er altid lidt af et chok, ikke sandt?”

Besøget markerer starten på flere offentlige engagementer, hvor kongen agter at fremme bevidsthed omkring tidlig kræftdiagnose og understøtte innovativ forskning.

Dette engagement er i tråd med hans rolle som protektor for både Cancer Research UK og Macmillan Cancer Support, organisationer der arbejder for bedre kræftpleje og støtte til de berørte.

Til stede ved hans side var Dronning Camilla, som delte sin mands entusiasme og støtte under arrangementet. Det royale par viste deres taknemmelighed ved at vinke til de mange velmenende borgere, der var mødt op.

LÆS OGSÅ  Prins Harry overrasket: Afvist af Meghan

Kong Charles’ udflugt til cancercentret ikke alene markerer et fysisk gensyn med offentligheden, men også en stærk personlig erklæring om vilje og håb i kampen mod kræft. Hans åbne dialog og engagement er blevet mødt med stor respekt og beundring fra både nationale og internationale observatører.