Efter trekantsdramaet mellem Mai Manniche, grevinde Alexandra og Nicolai Peitersen slår Manniche endnu engang fast.

Tidligere på ugen stod Mai Manniche frem og bekræftede, at det var hende, som grevinde Alexandras kæreste, Nicolai Peitersen, var utro med.

Historien lød i første omgang på, at Alexandra og Nicolai gik fra hinanden for et par uger siden, fordi Alexandra fandt ud af, at han “havde en anden”, og denne anden viste sig så at være Mai Manniche.

Det er altså noget af et trekantsdrama, der er kommet i offentlighedens søgelys denne uge, og nu slår Mai Manniche fast, at hun ikke havde noget valg om at dele sin historie.

“NEJ, jeg havde ikke noget alternativ i forhold til at dele min historie. Jeg har bestemt ikke nogen interesse i, at offentligheden blev bekendt med, hvem jeg gennem 1,5 år var i et forhold med – og som fyldte mig med så mange løgne og manipulation til et 13-tal,” indleder Mai Manniche i dag i et opslag på Instagram og fortsætter:

“Hvis jeg havde ønsket at dele det med offentligheden, havde jeg nok gjort det en af de andre gange, vi gik fra hinanden – og senest ved årsskiftet, da jeg gik endeligt fra ham. At jeg i denne uge måtte fortælle min historie, er alene fordi pressen havde fundet ud af det hele. Historien ville blive bragt uanset hvad. Derfor valgte jeg at fortælle min historie til et medie, da det selvfølgelig altid er bedst at få egne ord på.”

Fortryder ikke

Mai Manniche udnytter resten af pladsen i sit opslag på også at pointere, at det var hende, der gjorde det forbi mellem dem.

“Lad mig også slå det helt fast. Det var mig, der gik. Mig der slog hånden af ham. Mig der har blokeret ham alle steder og svarer ej opkald. Så selvfølgelig prøver han at padle baglæns, redde sig selv og sin økonomi. Når først jeg har truffet et valg – er der ingen vej tilbage,” skriver smykkedesigneren.

Nicolai Peitersen har tidligere givet udtryk for, at han fortryder at have været grevinde Alexandra utro, men Mai Manniche fortryder intet.

“Fortryder jeg? Nej – men jeg har lært, og sådan er livet. You live and you learn,” afslutter hun opslaget.