På det seneste har der været meldinger om store problemer i parforholdet hos Crystal Renay og Ne-Yo. Og nu har det fået dødsstødet.

Grunden til, at Ne-Yos kone, Crystal Renay, har valgt at afslutte deres ægteskab er, at han angiveligt har fået et barn med en anden kvinde.

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian smider tøjet og viser sin veltrimmede krop

Renay og Ne-Yo blev gift i februar 2016. Nu er det dog slut, for tidligere på ugen indgav førstnævnte en skilsmisseerklæring i Atlanta, og begrundede det med, at forholdet er ‘uopretteligt brudt uden håb om forsoning’.

Det skriver det amerikanske medie TMZ.

Det, der er mest chokerende er dog ikke, at deres parforhold ikke har fungeret. Derimod hævder Crystal Renay, at Ne-Yo for nylig fik barn med en anden kvinde. Han har også tre børn sammen med Renay.

I de indsendte dokumenter, har Renay angivet, at deres separationsdato var den 22. juli 2022. Hun siger desuden, at det er hende, der har taget sig af parrets tre børn, siden de gik hver til sit.

Ne-Yo og Crystal har haft sin op- og nedture i løbet af årene. Hun søgte faktisk om skilsmisse tilbaeg i 2020, men endte senere med at trække dette tilbage.

LÆS OGSÅ: Han dræbte Nicki Minajs far: Nu har han fået sin dom

Dengang var det også TMZ, der kunne dele nyheden om, at de havde fundet hinanden igen – og faktisk har de i år holdt deres andet bryllup i Vegas.