Den mand, der dræbte Nicki Minajs far, Robert Maraj, har nu fået sin straf, og kan se frem til at tilbringe tid bag tremmer.

Charles Polevich blev onsdag idømt en fængselsstraf på 1 år, efter at have erklæret sig skyldig i to anklager: at være flugtbilist og at manipulere med fysiske beviser.

LÆS OGSÅ: Lil Wayne i stor sorg efter dødsfald

Derudover er han også blevet frakendt sit kørekort i seks måneder, og er blevet dømt til at betale en bøde på cirka 36.500 kroner. Det skriver TMZ.

Polevich stod til at få op til syv år bag tremmer, men dommer Howard Sturim besluttede ikke at give ham den groveste straf. I stedet idømte han ham et år bag tremmer.

Ifølge TMZ døde Nicki Minajs far i en alder af 64 år, da han blev kørt ned af Polevich tilbage i februar 2021, der kom kørende på Long Island.

Efter at have ramt Nicki Minajs far, forsøgte den nu dømte mand at stikke af fra stedet, hvorefter han forsøgte at skjule sin bil i en garage nær sin bopæl. Robert blev hastet på hospitalet i kritisk tilstand, hvor han døde af sine kvæstelser.

LÆS OGSÅ: Vilde beskyldninger mod Ne-Yo: Otte år med løgne og bedrag

“Jeg kan kun sige, at det har været det mest ødelæggende tab i mit liv,” lød det fra Nicki Minaj, da hun udtalte sig om sin fars død.