Skuespiller Kevin Spacey udtalte sig mandag i retten i forbindelse med retssagen mellem ham og Anthony Rapp. Her kom han med en uventet afsløring om sin far.

63-årige Kevin Spacey er af Anthony Rapp blevet beskyldt for at have misbrugt ham seksuelt, da han var blot 14 år gammel. Det påståede overgreb fandt angiveligt sted for 36 år siden.

LÆS OGSÅ: Nu maner Selena Gomez og Hailey Bieber for alvor rygter til jorden

Indtil nu er det Anthony Rapp, der også er skuespiller, der har udtalt sig i retssalen. Mandag var det dog Spaceys tur til at tale.

Ifølge The Hollywood Reporter gjorde han det igen klart, at Rapps anklager ikke er sande. Han nægter at have seksuelt misbrugt ham, og nægter tilmed at have lagt an på ham.

Anklagerne så dagens lys i 2017, hvor Rapp fortalte om misbruget i et interview med Buzzfeed News. Da anklagerne kom frem, valgte Spacey at fortælle, at han er homoseksuel.

Derfor blev han i retten spurgt om, hvorfor han havde lagt skjul på sin seksualitet. Og ifølge Spacey var der en god grund til dette. Skuespilleren hævder nemlig, at hans far er var nynazist.

“Jeg kommer fra en meget kompliceret familiedynamik. Min far var nynazist. Det betød, at mine søskende og jeg blev tvunget til at lytte til ham i timevis, da han fortalte om sin tro,” lød det fra ham i retten ifølge The Hollywood Reporter.

LÆS OGSÅ: Kanye West køber socialt medie

Som opfølgning på dette, lød det, at han var tvunget til at holde sin seksualitet hemmelig som følge af faderens tro.