Den kendte rapper har haft den store pung fremme. Han har nemlig købt det sociale medie Parler, som tidligere har en noget kontroversiel historik.

Kanye West, der egentlig har skiftet navn til Ye, har købt det sociale medie Parler.

LÆS OGSÅ: Mel Gibson kan vidne i sag om seksuelle overgreb

Det er et kontroversiel socialt medie, der har været bandlyst af både Apple og Google. Blandt andet blev det anvendt i forbindelse med planlægning og arrangering af stormen på kongressen 6. januar.

Til trods for den kontroversielle og brogede historik, har Kanye West valgt at slå til, skriver Independent..

“I en verden, hvor konservative holdninger opfattes som kontroversielle, er vi nødt til at sørge for, at vi har retten til ytringsfrihed,” giver Kanye West ifølge Independent som årsag til sit opkøb.

Det vides ikke, hvad han har betalt for det sociale medie, men George Farmer, der er direktør i Parler’s moderselskab, Parlement Technologies, er sikker på, at det er en handel, der kommer til at ‘ændre verden og den måde, vi tænker på ytringsfrihed’.

Parler har gjort sig bemærket flere gange. Det sociale medie er dog særligt kendt for at være den platform, der blev brugt til at koordinere stormen på kongressen i USA, der fandt sted 6. januar 2021.

Det resulterede i, at både Apple og Google bandlyste applikationen fra deres platforme. Sidenhen er appen dog vendt tilbage, og kan i dag findes i både Apple App Store og Google Play.

LÆS OGSÅ: Bank trækker stikket på samarbejde med Kanye West

Kanye Wests opkøb af det sociale medie er endnu ikke gennemført. Det forventes dog at blive gennemført, inden udgangen af dette år.