Jonah Hill har spillet store roller i en lang række film, som han gang på gang har promoveret. Det har han dog ikke længere tænkt sig at gøre.

I et åbent brev, som han bl.a. har sendt til de to medier Deadline og Variety, fortæller han, at han vil trække sig fra offentlighedens søgelys i videst muligt omfang.

LÆS OGSÅ: R. Kelly anklaget for at udnytte og tisse på 14-årig guddatter

Det er en beslutning, han har truffet, da han på det seneste har arbejdet med sit mentale helbred i forbindelse med dokumentarfilmen ‘Stutz’.

“Gennem den rejse, jeg har været på i forbindelse med filmen, hvor jeg har fundet mig selv, er jeg nået frem til, at jeg gennem næsten 20 år har oplevet angstanfald, som bliver forstærket af medieoptrædener og offentlige events,” lyder det fra ham.

Han skriver også, at han naturligvis håber på, at der vil blive taget godt imod hans nye dokumentarfilm, og at han ser frem til, at den får premiere.

Han slår dog fast, at han ikke kommer til at promovere filmen yderligere, da han er blevet ‘mere syg’ af det. Og derfor har han valgt helt at trække stikket fra denne del af arbejdet.

LÆS OGSÅ: Adele afslører: Derfor gjorde jeg det

Samtidig fortæller han, at han håber, at andre også begynder at tage deres mentale helbred mere alvorligt. Slutteligt siger han også et stort tak til den støtte, han får.