I dag offentliggøres rapporten, og den indeholder spændende detaljer.

Tidligere i år delte Kate Middleton en trist besked. Hun var efter en operation i maveregionen blevet diagnosticeret med kræft, som var blevet opdaget i forbindelse med operationen.

Kate er fortsat ikke vendt tilbage til sine offentlige royale pligter, efter sin besked om kræften, men alligevel har hun fundet energien til at arbejde på noget, der har stor betydning for hende.

LÆS OGSÅ  Grev Nikolai fik specielt besøg inden farvel

Det skriver The Sun.

Som mor til tre børn lancerede hun The Royal Foundation Business Taskforce for Early Childhood i marts sidste år. I en tale hos Natwest HQ opfordrede hun til radikal nytænkning for at skabe en arbejdsstyrke, der er robust, fleksibel og i stand til at håndtere indbyrdes forskelle. Hun understregede: “Den sunde udvikling af vores børn afhænger af sunde voksne.”

Og Kate har blandt andet brugt tiden på at se nærmere på dette projekt, hvor hun er dykket ned i det og har gennemlæst en 60 siders rapport om det forhenværende år.

Rapporten, som offentliggøres i dag (tirsdag den 21. maj, red), foreslår, at investeringer i de tidlige år kan tilføre den nationale økonomi mindst £45,5 mia. årligt, hvilket svarer til 25 procent af regeringens årlige udgifter til NHS. Otte store virksomheder, herunder Iceland, Ikea, Lego og Natwest, har tilsluttet sig rapportens anbefalinger.

LÆS OGSÅ  Dronning Margrethe nød sommeren i Gråsten - men så måtte hun afbryde ferien

Kate Middleton håber at se “momentum vokse i de kommende måneder og år”, mens hendes projekt fortsætter, imens hun er under rekonvalescens.

En talsmand understregede, at dette ikke skal ses som prinsessens tilbagevenden til arbejdet, da hendes og prinsens projekter altid er i gang, og at The Centre for Early Childhood har gjort store fremskridt de seneste fem måneder.

Kate overlod udviklingen af rapporten til virksomhederne, selvom hun ikke blander sig i regeringens politik. Det er dog kendt, at centret har præsenteret rapporten for 10 Downing Street samt sundheds- og uddannelsesministerierne.

Christian Guy, administrerende direktør for The Royal Foundation Centre for Early Childhood, udtrykte stor taknemmelighed over for taskforcens medlemmer, der har gjort store fremskridt det seneste år. Han fremhævede, at prinsessen er meget engageret i at få dette rigtigt sammen med erhvervslivet, både for nuværende og kommende generationer. Hun opfordrer alle virksomheder, uanset størrelse eller formål, til at deltage i dette initiativ.

LÆS OGSÅ  Afslører dette års medalje til Royal Run: Har tilføjet minde

Christian Guy tilføjede, at Kate Middleton er særligt begejstret over, at otte af de mest betydningsfulde virksomheder i Storbritannien har tilsluttet sig og argumenteret for sagen over for deres kolleger. Dette er vitalt og spændende for hendes fremtidige arbejde og centrets prioriteter.

Da hun lancerede taskforcen, udfordrede hun virksomhederne til at tænke ud over det sædvanlige, især inden for sociale og følelsesmæssige færdigheder. Videnskaben viser, at disse færdigheder er afgørende i de tidlige år, hvilket prinsessen er meget optaget af.

Centret blev oprettet for at få virksomheder til at prioritere de tidlige år og skabe en bro mellem videnskab og britiske virksomheder.

De forslag, der præsenteres i dag, inkluderer ændringer i virksomhedskulturen for at prioritere tidlig barndom, hjælp til familier med at få adgang til grundlæggende støtte, øget fleksibilitet og støtte til forældre på arbejdspladsen, styrkelse af sociale og følelsesmæssige færdigheder samt støtte til initiativer, der øger adgangen til pleje.