Fangede du detaljen i fødselarens tale?

Så sent som i går aftes løb Prins Christians 18-års fødselsdag af stablen.

Og det er vidst ingens næse gået forbi, at aftenen har stjålet et hav af overskrifter.

Men det stopper ikke der.

For da der blev taget hul på den store aften viste den ellers altid reserverede Prins Christian en mere drilsk side af sig selv – og det kom især til udtryk, da han stillede sig til rette og gik i gang med sin tale.

Den unge prins sendte en humoristisk stikpille til sin far, Kronprins Frederik:

“Selvfølgelig vil jeg gerne være den bedst tænkelige tronarving, men jeg kommer helt sikkert til at træde ved siden af”, lød det fra den 18-årige prins, der kækt tilføjede:

“Det bliver måske ikke med huller i strømperne på mit første officielle besøg … far … men så bliver det noget andet”.

Og selvom det er for tidligt at spå om, hvad prinsens fremtidige interesser vil være, har denne lille episode givet et indblik i en mere afslappet og humoristisk side af ham, som offentligheden sjældent får at se.

Der var dog også plads til at sende roser efter både Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary:

“Kære mor og far, I har altid passet på mig og Isabella, Vincent og Josephine. Alle i vores familie ved, at vi kan vende os mod hinanden og finde styrke lige dér. Hvis én er nede på energi, så er der altid en anden i familien, der har overskud”, sagde han.

Prins Christian benyttede samtidig også lejligheden til at løfte sløret for, at han ved, at han fremover skal stå på egne ben:

“Jeg skal finde min vej, selv om den fører et kendt sted hen. Jeg har rødder mange steder i verden, og jeg nyder at rejse ud. Men hjemme vil altid være her. For jeg elsker mit land”.