Der er i øjeblikket stor bekymring i den britiske kongefamilie.

Gary Goldsmith, onkel til Kate Middleton, har skabt røre i den kongelige familie ved at tilmelde sig Celebrity Big Brother, hvilket har ført til en alvorlig opsang fra Kates forældre, Carole og Michael.

Familien, inklusiv paladset, udtrykker bekymring for, at Gary kan afsløre følsomme oplysninger om de kongelige under showet.

Det skriver The Sun.

Mens Prinsessen af Wales, Kate, er i restitutionsperiode efter en operation, frygter hendes mor, Carole, især for potentielle afsløringer og unødvendig stress for Kate.

Gary, 58, som nu opholder sig på et hotel i London, er kendt for tidligere skandaler, herunder narkotikamisbrug og vold i hjemmet, men insisterer på, at han ikke vil bringe Kate eller Prins William i forlegenhed.

På trods af familiens modstand, planlægger han at deltage i showets live-lancering i aften, hvor han muligvis vil kritisere Prins Harry og Meghan Markle, som han tidligere har udtrykt utilfredshed med.

Garys deltagelse i Celebrity Big Brother ses som kontroversiel, men ITV forventer, at han vil blive populær blandt seerne for sin direkte stil og mulige indsigter i det kongelige liv. Han slutter sig til en række andre berømtheder i showet, herunder Sharon Osbourne, Louis Walsh og Fern Britton.