Nu kommer forklaringen.

I en verden hvor kongelige titler og navne bærer tung historisk vægt, kan spørgsmålet om, hvordan man staver et navn spille en stor rolle.

Det lå derfor i kortene, at prinsesse Kate, mere formelt kendt som Catherine, prinsesse af Wales, skulle ændre sit navn, så det ikke mindede for meget om navnene på to andre højtstående medlemmer af den royale familie. 

LÆS OGSÅ  Prins Joachim-spekulation fik folk til at spærre øjnene op: Nu bekræfter medie

Det skriver Express.

Selvom ‘Kate’ er det navn, offentligheden kender og holder af, er der inden for paladsets mure en præference for at kalde hende ‘Catherine’. 

Det viser sig nu, at der har hersket en anelse forvirring i de kongelige korridorer i forbindelse med navnet ‘Catherine’, da det deler sit forbogstav med ‘Charles’ og ‘Camilla’. 

Prins Harry løfter sløret for en underholdende anekdote i sin bog “Spare”. Ifølge ham foreslog både kongen og dronningen, at Kate skulle ændre stavemåden af ‘Catherine’ til ‘Katherine’ med et ‘K’, for at undgå forvirring.

LÆS OGSÅ  Afslører søde detaljer: Det vidste du ikke om Kate og Williams første tid

Harry reflekterer over, hvorvidt dette forslag nogensinde blev taget alvorligt, mens han beskriver en humoristisk udveksling af blikke mellem ham og hans bror, prins William, da de først hørte om forslaget.

Trods denne kongelige navneforvirring fortsatte Kate med at bruge ‘C’ i sit navn og har samtidig bevaret det tætte bånd til både sin svigerfar og Camilla. 

Dette lille drama kaster lys over de personlige forhold og familiære bånd, der væver sig ind i de officielle pligter og titler.