Pludselig var alt på den anden ende.

Vi kender alle skuespillerne, som spiller de elskede karakterer i Badehotellet. Men bag serien er også et enormt hold, som sørger for, at optagelserne kommer i hus.

Og da telefonen ringede hos Michale Bille Frandsen, som er producer på Badehotellet, en søndag aften – så vidste han godt, at det ikke var godt nyt. Det var nemlig Fabian Wullenweber, instruktør på Badehotellet, som ringede.

Det skriver TV 2.

Læs også: Aldrig før vist: Nu får du den ufiltrerede historie om ‘Ace Of Base’

Beskeden var ikke ligefrem god – Fabian var syg med corona, og kunne derfor ikke være med på optagelserne de kommende dage.

Og med den besked startede et kaos, for der var ingen nødplan. Og ingen instruktør – ingen Badehotellet.

Først afprøvede holdet at Fabian var med på en forbindelse hjemmefra, så han over telefonen og med hjælp fra en skærm, kunne instruere optagelserne. Men det gik ikke og Fabian var for dårlig til det.

Så gode råd var dyre, men så fik de en ny idé.

Mads Wille som spiller grev Ditmar, har nemlig instrueret flere teaterstykker, og da han kender universet i Badehotellet, så spurgte de om han ville træde til. Det ville han gerne og dermed blev det løst.

Læs også: Kandis-Johnny afslører vildt impulskøb: Købte for 30.000 kroner

 “Selvfølgelig ville jeg det. Jeg tænkte: “Det kan jeg godt”,” fortæller Mads Wille om situationen.

Fabian Wullenweber har været instruktør på Badehotellet i alle ti år – med undtagelse af de første tre afsnit – har han altså været instruktør. Der har heller aldrig været en plan for, hvad der skulle ske, hvis han blev syg.

Det er nemlig ikke ‘bare sådan’ at tage over for Fabian, for man skal kende universet utroligt godt og være meget præcis. Heldigvis var Mads Wille den rette til opgaven. Han nåede at være instruktør på tre fulde optagedage, før Fabian var frisk nok til at vende tilbage.

Optagelserne til den tiende sæson af ‘Badehotellet’ strakte sig fra den 18. april 2023 til den 1. december 2023. Det var planen at der skulle være 101 optagedage, men det endte med i alt at blive til 107 optagedage.