Det var ikke planen, men pludselig havde han spenderet intet mindre end 30.000 kroner.

Kandis-Johnny har en stor stjerne hos mange danskere. I næsten fire årtier har han været frontfigur i dansktopbandet ‘Kandis’, hvor han utallige gange har spillet op til dans og fest.

Kandis er blandt andet kendt for hits som ‘Living next door to Alice’, ‘En lille ring af guld’, ‘Lonnie fra Berling’ og mange flere.

Læs også: TV 2 bekræfter: Kendt dansk skuespiller indtager rolle i ‘Sommerdahl’

Johnny Hansen har for nylig været aktuel i talkshowet ‘Breinholts’, med Anders Breinholt i spidsen. Her fortæller han om et helt særligt impulskøb.

Det skriver mediet Newsner.

De fleste kender nok til at komme hjem med noget, som faktisk ikke var meningen – men pludselig kunne man ikke dy sig, og to minutter senere har købt noget, som man i det øjeblik ikke kan leve uden.

Og måske var det netop det, som overgik Johnny Hansen da han var på Food Expo i Herning.

Hvis du er i tvivl om hvad Food Expo er, så er det Nordens største fødevaremesse, som afholdes i Messecenter Herning.

Læs også: Varsler om store ændringer hos DR

Og her var Johnny Hansen altså et smut forbi.

Han fortæller til Anders Breinholt, at han går meget op i vin – men da han ikke drikker så meget af det, så skal det han drikker også være godt.

Og på fødevaremessen faldt han altså over noget rigtig godt vin, og kort efter havde han købt for 30.000 kroner af de dyre dråber.

Han fortæller dog også, at vinen er af den slags, som kun bliver bedre af at blive gemt. Så det er altså ikke noget som skal drikkes lige med det samme.