Johnny Hansen var langt fra helt appelsinfri da han mødte op.

Det er ikke mange mennesker i Danmark, som Johnny Hansen er et ukendt ansigt for.

I næsten fire årtier har han været frontfigur i dansktopbandet ‘Kandis’, hvor han utallige gange har spillet op til dans og fest.

Kandis er blandt andet kendt for hits som ‘Living next door to Alice’, ‘En lille ring af guld’, ‘Lonnie fra Berling’ og mange flere.

Læs også: Aldrig sket før: Derfor var der to vindere i det populære TV 2-program

Johnny Hansen har for nylig været aktuel i talkshowet ‘Breinholts’, med Anders Breinholt i spidsen.

Her taler de to om stort og småt. Blandt andet falder snakken på Johnny Hansens hårpragt, som han har fået lidt hjælp til under varmere himmelstrøg.

Han begyndte nemlig at blive noget tynd på toppen, hvilket betød, at han enten skulle maskinklippes – eller tage mere drastiske midler i brug. Den populære sanger valgte sidstnævnte.

Derfor søgte han hjælp i Tyrkiet, hvor han i mange år havde en feriebolig.

Det blev nemlig planlagt sådan, at Johnny Hansen skulle have en hårtransplantation i Tyrkiet. Men forinden for aftalen på klinikken, havde Johnny Hansen jo skulle fra Danmark til Tyrkiet, og i lufthavnen røg der en del genstande indenbords i baren.

“Vi sad halvvisne og skulle i gang med det her projekt, og hun spurgte, om jeg skulle have ekstra bedøvelse,” beretter Johnny Hansen til Anders Breinholt.

Det skriver SE & HØR ifølge mediet Newsner.

Læs også: Deler nyt: Den 2. maj sker det for første gang for kong Frederik og dronning Mary

Johnny Hansen fortæller også, at han takkede nej til bedøvelse og sparede de penge. Selvom indgrebet ikke er helt smertefrit.

Det tog fem timer at få lavet, men Johnny Hansen klarede det uden bedøvelse.

Helt konkret foregik det sådan, at hårsække fra Johnny Hansens nakke blev flyttet og placeret foran, for at redde hans hårlinje.

Blot seks måneder senere, var håret igen tykt og sundt.