Stjernen har sagt, at han ikke har tjent så meget på sin karriere, som mange tror. Han har også sagt, at han ‘aldrig vidste, hvor mange penge han havde’.

Der er mange, der kan skrive under på, at det kan være dyrt at blive skilt. En af dem, der kan skrive under på dette, er skuespiller John Cleese, der er blevet skilt tre gange.

LÆS OGSÅ: Kovending i Ricky Martins incest-sag

Ifølge Mirror har han sagt, at han er blevet skilt tre gange, og at det har kostet ham 25 mio. pund, hvilket svarer til ca. 220 mio. kr.

Ikke nok med det, så har han også indrømmet, at han ikke har haft styr på sin økonomi. Tværtimod har han været skødesløs med sin penge i løbet af hele hans karriere, som har strukket sig over syv årtier.

Den 82-årige stjerne er i øjeblikket på en såkaldt Q&A-turné, og har afholdt næsten 40 shows i hele verden. Det er i forbindelse med denne turné, at han har gjort disse indrømmelser.

“Jeg forstår aldrig penge, og jeg finder det ikke særlig interessant, hvilket er en reel ulempe i den verden, vi lever i,” sagde han.

“Jeg råder alle, der er lidt vage omkring det, til at blive mindre vage, fordi det har kostet mig dyrt.”

“Jeg vidste aldrig, hvor mange penge jeg havde. Jeg kan huske, at i Amerika var der nogen, der spurgte mig, hvor mine investeringer var, og jeg sagde: ‘Jeg aner det ikke’. Jeg har bare stolet på folk, og i et eller to tilfælde har det været meget godt, men i et eller to andre, har været katastrofalt.”

LÆS OGSÅ: Efter Top Gun-succes: Tom Cruise vil købe millionvilla i London

Stjernen insisterede også på, at han ikke har tjent så mange penge i løbet af sin karriere, som hans fans tror, at han har.