Joe Jonas har afsløret, at han var tæt på at lande en rolle, som endte med at gå til den kendte skuespiller Andrew Garfield.

Gennem tiden er der flere skuespillere, der har indtaget rollen som superhelten. Det gælder blandt andet for både Tobey Maguire, Tom Holland og Andrew Garfield.

LÆS OGSÅ: ‘Game of Thrones’-skuespiller død

Nu viser det sig, at sidstnævnte på listen faktisk kunne have været en helt anden stjerne. Det har Joe Jonas for nylig afsløret.

Han har nemlig afsløret, at han var tæt på at sikre sig rollen som både Spider-Man og Peter Parker i ‘The Amazing Spider-Man’ i 2012.

Sådan gik det dog ikke, for rollen endte i stedet med at gå til Andrew Garfield, der efterfølgende har spillet rollen i flere film.

“Jeg kan huske, da jeg for år tilbage var tæt på at få rollen som Spider-Man,” fortæller den 33-årige musiker og skuespiller i et afsnit af podcasten ‘Just for Variety’.

Han afslører også, at han var meget ‘oppe at køre’, men rollen endte med at blive overladt til amerikansk-britiske Andrew Garfield i stedet.

“Jeg var så meget oppe at køre, men det var året, hvor Andrew Garfield fik rollen,” siger han.

LÆS OGSÅ: Demi Lovato deler lykkelig nyhed

Han fortæller dog også, at han er glad for, at det var Garfield, der endte med at få rollen for 10 år siden, da han ‘han var det rigtige valg’.