Den amerikanske skuespiller og sanger har delt en lykkelig nyhed. Hun har nemlig afsløret, at hun har fundet sig en kæreste.

Der har været rygter om det i lang tid, men nu har den 30-årige Demi Lovato endelig bekræftet det.

LÆS OGSÅ: Christina Ricci måtte sælge ud efter bekostelig skilsmisse

Den amerikanske skuespiller og sanger har nemlig meldt ud, at hun har kastet sin kærlighed over en ny mand. Konkret er der tale om musikkollegaen Jute$, hvis borgerlige navn er Jordan Lutes.

Det er dog intet nyt, at de to danner par. Der har nemlig været rygter om dette siden august, hvor rygterne om hendes forhold til den 25-årige canadier begyndte at svirre.

Rygterne startede, da der dukkede billeder op af Demi Lovato og Jute$, der var på en date i New York. Siden da har der været spekuleret i, om de er mere end venner.

Nu er der dog ikke længere nogen grund til at spekulere i det, da den kendte sanger og skuespiller har bekræftet, at de er kærester.

Det har hun gjort med et billede, hun har delt til sine 143 millioner følgere på Instagram, med teksten: ‘Swipe til venstre for at se, hvor hot min kæreste er’.

LÆS OGSÅ: Nu reagerer Kim Kardashian på Pete Davidsons nye romance

Hvis man følger hendes råd om at swipe til venstre, dukker der et billede af Jordan Lutes op – og dermed bekræfter hun også, at de danner par.