Christina Ricci lærte på den hårde måde, at det kan være dyrt at blive skilt, da hun har været nødt til at sælge ud, for at finansiere den.

I løbet af sin karriere har den 42-årige Christina Ricci haft roller i en lang række film. Alligevel havde hun ikke nok penge på kistebunden til at betale for sin skilsmisse.

LÆS OGSÅ: Skuespiller langer ud efter Tom Cruise: Han ødelægger det

Forrige år blev hun skilt fra eksmanden James Heerdegen, hvilket var så bekostelig en omgang, at hun var nødt til at sælge ud af sine ejendele, da hun ellers ikke havde råd til at betale for sin skilsmisse.

Det har den kendte skuespiller selv afsløret i et interview med Sunday Times.

Og hun løftede også sløret for, at det ikke var, hvad som helst, hun var nødt til at sælge. Faktisk var det noget, som hun havde samlet på i længe, og som hun derfor var meget glad for.

Ricci fortalte til Sunday Times, at hun var nødt til at sælge ud af sin elskede samling af håndtaske. Hertil havde hun også en stor samling af smykker, som hun var nødt til at sælge ud af, for at have råd til de mange udgifter forbundet med skilsmissen.

“Jeg har samlet på visse ting og visse tasker. Jeg havde for eksempel en imponerende samling af Chanel-tasker, men jeg blev nødt til at sælge mange ting,” sagde hun.

LÆS OGSÅ: Taylor Swift vinder prestigefyldt pris

Hun bekræftede også, at grunden til, at hun måtte sælge ud af sine ejendele, var for at finansiere sit brud fra eksmanden forrige år.