Selvom han er færdig ved dommerbordet, så håber han stadig på én ting.

Når ‘Vild med dans’ vender tilbage til efteråret, går seerne væsentlige ændringer i møde.

På den positive side, så bliver der budt op til spas og løjer, når det store 20-sæsons jubilæum bliver skudt i gang. TV 2 har allerede offentliggjort, at sæsonen kommer til at byde på diverse festlige indslag og vilde idéer, som vil gøre sæsonen til en uforglemmelig oplevelse.

Desværre har der også været skuffende meldinger inden sæsonpremieren. Blandt andet har programmets rutinerede danser Michael Olesen fået afslag om at deltage i det store jubilæum. Derudover bliver det traditionelle ‘Vild med dans knækker cancer’-arrangement på Det Kongelige Teater også aflyst.

Men en af de største skuffelser finder man ved dommerbordet: Jens Werner, der har været at finde blandt dommerpanelet siden den allerførste sæson, har takket nej til at vende tilbage.

Men selvom han er færdig med danseprogrammet, så håber han på meget mere TV i fremtiden.

Det fortalte han selv, da han var gæst i “Det store talkshow” på P4 den 12. august.

– Jeg håber måske, at nu hvor jeg ikke skal være med i ‘Vild med dans’, at der måske sidder nogle andre chefer derude og tænker ‘det kan da være vi skal give ham en værtsrolle eller noget andet underholdning’ (…) Det ville jeg være meget interesseret i, fortæller Jens Werner med et smil.

‘Vild med dans’ vender tilbage med den nye sæson den 22. september.