Det populære danseprogram sløjfer deres traditionelle indsamling, for at fejre 20-års jubilæum

Igen i år løber ‘Vild med dans’ over skærmen på TV2, når efteråret sætter ind og vejret bliver koldere.

Tidligere har programmet igennem de adskillige uger inkluderet specielle temaer, der har været inkorporeret som sæsonerne har fundet sted. For eksempel har deltagerne begivet sig ud i standart/latindanse med temaer som halloween, jul, dia de los muertos og meget mere.

En af de mere beundringsværdige ritualer igennem årene, har været programmets årlige ‘Vild med dans knækker cancer’-arrangement, hvor hele produktionen typisk rykker ud fra Mastiff-studierne og ind på Det Kongelige Teater under årets traditionelle ‘Knæk cancer’-indsamling.

Sammen med resten af landet samler programmet ind til det gode formål, hvor kampen mod kræften år efter år forsøges at blive slået. I ‘Vild med dans’-regi skal parrene ikke blot danse for dommernes og seernes stemmer, men derudover kommer der også ‘knæk cancer’-par ind på scenen: tidligere kræftramte danskere, der danser sammen med professionelle danser fra programmet. samtidig kan danskere donere til formålet via. programmet, hvor der blandt andet er flotte præmier på højkant, så som biler og drømmerejser.

Sidste år formåede ‘Vild med dans’ i deres ‘Knæk cancer’-arrangement at indsamle over 20.7 millioner kroner ind til det mode formål.

Men i år skal seerne ikke vente med spænding på det store dansearrangement: TV2 har nemlig valgt at sløjfe det, skriver BILLED-BLADET.

Den kommende sæson af ‘Vild med dans’ er nemlig programmets 20. af slagsen, og det store jubilæumsshow har produktionen valgt at lægge samme uge som ‘Knæk cancer’ – og dermed bliver velgørenhedsoplevelsen nedprioriteret, til fordel for programmets store jubilæum.

– Knæk Cancer kommer til at sætte fokus på oplysning og indsamling, præcis som vi plejer, men har i år valgt at lave store ændringer på tv-delen. Det kommer blandt andet til at betyde, at vi i år ikke laver et særprogram af ”Vild med dans”, fortæller TV 2.

Den 20. sæson af ‘Vild med dans’ får premiere den 22. september.