Den erfarne danser blev efterladt i tårer, efter telefonen ringede.

Den 22. september slår TV 2 dørene op for den nye sæson af Vild med dans. 

I år er det ikke en helt almindelig sæson- programmet har nemlig i år 20 års jubilæum.

Sæsonen bliver også anderledes efter at Michael Olesen i går modtog et opkald fra ‘Vild med dans’. Et opkald han beskriver som et vaskeægte ‘ØV telefonopkald’ på sin Instagram.

“Jeg modtog desværre et af de største ØV telefonopkald i dag jeg nogensinde har fået, da jeg fik og vide at der ikke var plads til mig i år på VMD-holdet!
Jeg elsker Vild med dans og alt det kan og det er en meget stor del af mig, og derfor er jeg også oprigtig ked af ikke og skulle være en del af VMD og få lov til at fejre 20 års jubilæum sammen med min VMD-familie. Havde virkelig glædet mig til at fejre dette fantastisk program og alle de mennesker som har været med til at forme det både foran og bag kameraet i er så mega seje og dygtige og jeg er så taknemmelig for at jeg har fået lov til at arbejde sammen med alle jer i 15 sæsoner!!
Jeg havde virkelig glædet mig og følte at jeg havde en masse nye spændende ideer til jubilæet, som skulle vises på Danmarks fedeste dansegulv men det skulle ikke være denne gang og det kan jeg mærke er mega ØV!,” lyder det fra en særdeles skuffet Michael Olesen. 

“Men jeg sikker på det bliver en kæmpe stor dansefest som @tv2danmark sætter op for hele Danmark og selvom jeg rigtig ked af ikke skal være med vil jeg i stedet for sidde der hjemme og heppe på mine venner og kollegaer,” lyder det, hvorefter han fortsætter:

“Jeg har hørt der skulle være en mening med tingene, så måske venter der sig noget nyt og spændende, måske er der nogle andre som skal bruge mig, jeg har hvert fald et helt efteråret ledigt nu!”

“Stor krammer til alle. Fra en danser som har fældet en lille tåre i dag. Men nok skal blive god igen,” afslutter Michael Olesen sit opslag.