Det tidligere kendispar har det meget svært med hinanden. Faktisk har de det så svært, at de slet ikke kommunikerer med hinanden.

Der er meget, der tyder på, at Jason Sudeikis og Olivia Wildes brud ikke har været smertefrit. Og det er bestemt ikke blevet bedre med tiden.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller trækker stikket: Nægter at gøre det

Det lyder nemlig, at det tidligere kendispar ligger i direkte krig med hinanden. Hertil er det også blevet afsløret, at de er blevet så uvenner, at de slet ikke kan kommunikere med hinanden efter deres brud forrige år.

Det er mediet People Magazine, der har bragt afsløringen om, at de to filmstjerner ikke længere er på talefod, og at de nærmest bekriger hinanden.

Informationen har de fra en kilde tæt på parret, som kan afsløre, at det hele gik galt, da Olivia Wilde fik overrakt en kuvert med juridiske dokumenter, der omhandlede deres stridighed om forældremyndigheden over deres to børn.

Denne kuvert fik hun nemlig, da hun stod på scenen og var i færd med at præsentere filmen ‘Don’t Worry Darling’.

Det lyder også, at de slet ikke taler med hinanden, hvorfor de er nødt til at få hjælp til at planlægge, hvem der har børnene på bestemte tidspunkter, da de nægter at tale med hinanden.

LÆS OGSÅ: R. Kelly anklaget for at udnytte og tisse på 14-årig guddatter

Olivia Wilde og Jason Sudeikis nåede at danne par i ni år, inden de gik fra hinanden forrige år, hvilket kom som en stor overraskelse for mange.