Netflix-stjernen kan ikke blot se frem til at skulle tilbringe 12 år bag tremmer. Der venter ham også en straf, når han kommer ud fra fængslet.

‘Cheer’-stjernen Jerry Harris vil have en lang række regler, han skal følge, når han kommer ud fra fængslet. Blandt andet skal han gennemføre flere behandlingsprogrammer.

LÆS OGSÅ: R. Kelly er blevet forlovet

Ifølge en række juridiske dokumenter, som TMZ har fået fingrene i, vil Jerry Harris’ registrering som seksualforbryder kun være toppen af isbjerget for ham.

Vilkårene for hans overvågede løsladelse kræver blandt andet, at han deltager i et mentalt sundhedsprogram, og at han går med til at tage enhver form for medicin, der bliver ordineret i forbindelse med hans behandling.

Oven i det skal han også igennem et behandlingsprogram, der er lavet specifikt målrettet seksualforbrydere, som vil omfatte en række psykologiske og fysiologiske tests.

Ud over behandlingen har han også fået et åbenlyst forbud mod at komme i kontakt med de mindreårige, der er involveret i hans sag.

LÆS OGSÅ: Amber Heard vil have ny retssag: Nu reagerer Johnny Depp

Alt dette er dog først noget, han skal spekulere på, når han har tilbragt 12 år bag tremmer. I forbindelse med sin sag blev han nemlig idømt den lange fængselsstraf, selvom sagens anklager faktisk mente, at han skulle have 15 års fængsel.