Den danske skuespiller Dar Salim bliver hyldet af den verdenskendte Hollywood-stjerne Jake Gyllenhaal.

Har du set frem til igen at kunne opleve Dar Salim på det store lærred, kan du glæde dig over, at du snart ikke skal vente meget længere.

LÆS OGSÅ: Heidi Klum overrasker med afsløring: Klar på ét mere

Til foråret vil du nemlig kunne opleve Dar Salim i ‘The Covenant’, som er en ny krigsfilm, som den kendte instruktør Guy Ritchie står bag.

Og det er bestemt ikke, hvem som helst, han har spillet side om side med i ‘The Covenant’, da ingen ringere end Jake Gyllenhaal også er at finde på rollelisten.

Meget tyder på, at det har været en god oplevelse for Gyllenhaal at spille sammen med Salim, som mange bl.a. kender for sin rolle i filmen ‘Underverden’.

I et opslag på Instagram hylder han nemlig den danske skuespiller, som han kalder for ‘den utrolige Dar Salim’.

“Beæret over at være i hr. Ritchies ekstraordinære film side om side med den utrolige Dar Salim. Jeg kan ikke vente til, I skal se den,” skriver den kendte skuespiller som tekst til et opslag, hvor han har delt traileren til den kommende film.

I ‘The Covenant’, der – som sagt – er instrueret af den engelske Guy Ritchie, har Gyllenhaal fået rollen som en amerikanske soldat ved navn John, der er blevet udsendt til Afghanistan.

Salim har derimod fået rollen som en tolk ved navn Ahmed, der i løbet af familien sætter sit eget liv på spil, for at redde den amerikanske soldat.

Filmen får premiere i USA den 21. april, men den der er endnu ikke blevet afsløret en dansk premieredato.

Salim har på det seneste kunnet opleves i flere danske projekter, hvilket omfatter filmen ‘Kærlighed for voksne’ samt tv-serien ‘Drenge’.

LÆS OGSÅ: Dr. Phil med trist meddelelse

Det er dog ikke første gang, at Salim har været en del af et internationalt og stort projekt, da han bl.a. har spillet med i ‘Game of Thrones’ og filmen ‘Exodus: Gods and Kings’.