Politirapporten viser nu, hvorfor at skuespilleren Jeremy Renner hoppede foran sneploven af uselviske årsager nytårsdag.

2022 havde en fatal udgang for “Avengers”-skuespilleren Jeremy Renner, da han nytårsdag blev knust af en sneplov nær sit hjem i Lake Tahoe.

Han røg på intensiv, brækkede 30 knogler, mistede “en seriøst mængde blod” og genoptræningen kan komme til at tage flere år.

Nu viser en politirapport fra Washoe County Sheriff’s Office, hvad der var grunden til den frygtelige ulykke, skriver CNN.

Hvorfor gjorde han det

Den 51-årige skuespiller forsøgte at stoppe sin sneplov for at ramme hans nevø, efter han havde brugt den til at trække nevøens truck ud ad sneen.

Sneploven var begyndt at glide sidelæns i sneen, og den parkeringsbremse, der kunne have stoppet den, var ikke aktiveret.

Parkeringspausen var ikke aktiveret og ville have stoppet snowcat-køretøjet, der kører på en bane, da det begyndte at glide sidelæns, efter at den 52-årige “Avengers”-stjerne brugte den til at trække sin nevøs lastbil op af sneen, ifølge redigeret Washoe County Sheriff’s Office rapport, indgivet fredag.

Pistenbully sneploven begyndte at glide, hvilket fik Renner til at forlade køretøjet uden at aktivere nødbremsen, konkluderer rapporten.

“Selvom Pistenbully’en havde nogle mekaniske problemer, menes det baseret på vores mekaniske inspektion, at parkeringsbremsen ville forhindre Pistenbully’en i at bevæge sig fremad. Da Renner forsøgte at stoppe eller omdirigere Pistenbully for at undgå skade på (hans nevø), blev han trukket ind under køretøjet af banen og kørt over.”

Bremselyset virkede ikke

Bremseindikatorlyset inde i snekattens førerhus fungerede ikke, og “mekaniske problemer kan have været en faktor i denne ulykke,” bemærker rapporten også.

Nevøen var i stand til at hjælpe Jeremy Renner, indtil hjælpen nåede frem, står der i rapporten. Renner blev transporteret til hospitalet, hvor han opholdt sig i mere end to uger, hvor han gennemgik mindst to operationer og blev behandlet på intensivafdelingen.

Værdiforringelse blev ikke anset for at være en faktor i hændelsen, konkluderer rapporten også. CNN har kontaktet Renners repræsentanter for at få en kommentar.

De konkluderer også i rapporten, at selv om der var nogle mekaniske problemer med sneploven, da lyset for bremsen ikke virkede, ville en aktiveringsbremse have forhindret den i at bevæge sig fremad.

Heldigvis er ‘“Hawkeye”’Avengers’-skuespilleren i bedring og er kommet hjem fra hospitalet.