Lægen deler nu indsigt i ‘Avengers’-stjernens vanskelige vej til bedring, og om skuespilleren kan vende tilbage som actionstjerne på storskærm.

Jeremy Renner “knuser alle fremskridtsmålene” på sin vej til bedring efter at have pådraget sig traumatiske skader under en freak sneplovsulykke nytårsdag.

Den 52-årige skuespillers søster, Kym Renner, delte en positiv helbredsopdatering om “Hawkeye”-stjernen, da han fortsat er indlagt på intensivafdelingen i Renown Regional Medical Center i Reno, Nevada.

“Vi er så begejstrede for hans fremskridt,” sagde Kym til magasinet People. “Hvis nogen kender Jeremy, er han en fighter og roder ikke rundt.”

Hun fortsatte: “Han knuser alle fremskridtsmålene. Vi kunne ikke føle os mere positive omkring vejen frem.”

Dr. Robert Glatter, assisterende professor i akutmedicin ved New York Citys Lenox Hill Hospital, fortalte Fox News Digital, at ulykken kunne have været dødelig, og mens Renners bedring går godt, vil han sandsynligvis stå over for en vanskelig vej, omfattende genoptræning og potentiel kronisk smerte.

Ulykken skete den 1. januar, da Renner forsøgte at hjælpe et familiemedlem, efter at køretøjet, som hans slægtning kørte, sad fast i sneen, ifølge udtalelser fra myndighederne. Anslået tre meter sne var faldet under en storm natten før i Reno, hvor Renner ejer et hjem nær Lake Tahoe.

Ved at bruge sin PistenBully, en snekat på 14.000 pund, var Renner i stand til, med succes at frigøre køretøjet fra sin indkørsel. Bagefter forlod han Pistenbully og talte til familiemedlemmet, da sneploven begyndte at rulle uventet.

Da “Hurt Locker”-skuespilleren forsøgte at komme tilbage ind i Pistenbully for at forhindre den i at bevæge sig, blev han “kørt over” af den massive sneplejer.

Ifølge en 911-opkaldslog indhentet af Fox News Digital, var Renner “fuldstændig knust” under snekatten og havde svært ved at “ånde” efter ulykken. Opkaldsloggen sagde også, at Marvel-stjernen “blødde kraftigt fra sit hoved og andre ukendte skader.” Derudover blev det bemærket, at den, der ringer, mente, at Renners “højre side af hans bryst er kollapset” og “øvre torso er knust.”

Flere af Renners naboer kom hurtigt til hjælp, og han blev transporteret til hospitalet i Reno, hvor han blev opereret den følgende dag, ifølge hans repræsentant.

“Vi kan bekræfte, at Jeremy har lidt stumpe brysttraumer og ortopædiske skader og er blevet opereret i dag, 2. januar 2023,” sagde en erklæring fra Renners repræsentant ifølge People. “Han er vendt tilbage fra operation og forbliver på intensivafdelingen i kritisk, men stabil tilstand.”

Den 3. januar delte “Avengers”-stjernen en selfie på Instagram, hvor han blev set i en hospitalsseng på intensivafdelingen. Renners ansigt virkede stærkt forslået, og han brugte et åndedrætsslange.

“Tak til jer alle for jeres venlige ord,” skrev han i billedteksten. “Jeg er for rodet nu til at skrive. Men jeg sender kærlighed til jer alle.”