Skuespiller Henry Cavill har delt en chokerende nyhed, der skuffer tusindvis af hans fans.

Det er ikke mere end syv uger siden, at 39-årige Henry Cavill delte et helt særligt opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Ellen DeGeneres i stor sorg over dødsfald

På det sociale medie afslørede han nemlig, at han ville vende tilbage i rollen som Superman.

Det fik naturligvis rigtig mange fans til at juble, da Cavill har været elsket i rollen som superhelten fra planeten Krypton.

Men nu bliver han nødt til at skuffe de mange fans, der blev glade for at høre, at han igen ville indtage rollen. For han er nemlig blevet droppet.

For nylig har han delt et nyt opslag på det sociale medie, hvor han skriver, at han under et møde med DC-cheferne James Gunn og Peter Safran fik at vide, at de havde skiftet mening.

Det betyder dog ikke, at man ikke kommer til at se noget til Superman i de kommende film i DC-universet.

Superhelten vil fortsat være en del af universet, men det bliver ikke Cavill, der kommer til at indtage rollen, hvilket han ellers har gjort siden ‘Man of Steel’, der udkom i 2013.

Selvom han først fik at vide, at han kunne vende tilbage i rollen, for derefter at blive droppet, virker det ikke til, at der er sure miner hos Cavill.

“Ændringer er noget, der sker, og det respekterer jeg. James og Peter har et univers, de skal bygge, og jeg ønsker dem og alle involverede i det nye univers al held og lykke,” skriver han på Instagram.

Da han nu er blevet droppet som Superman, må det formodes, at han pludselig har fået god plads i sin kalender det næste stykke tid.

LÆS OGSÅ: Jay Leno afslører: Sådan blev mit ansigt forbrændt

For nylig offentliggjorde han nemlig, at han havde besluttet at stoppe i rollen som Geralt of Rivia i serien ‘The Witcher’.